April 17, 2024

Зошто е важна техничката поддршка за веб-страниците?

Да имаш веб-страница не значи само добар дизајн и квалитетна содржина, за функционалност и оптимални перформанси, потребна е и силна техничка поддршка. Само комплетно веб-искуство ќе […]
Зошто е важна техничката поддршка за веб-страниците?
Со помош на ваквите колачиња РАПИД го следи движењето на посетителите на веб страницата и на тој начин собира податоци за да го подобри корисничкото искуство и за да ја оптимизира и унапреди функционалноста на веб страницата.
Прочитај повеќе