Направете го вистинскиот чекор, започнете денес!

Добијте БЕСПЛАТЕН ДОМЕН и ХОСТИНГ со секој пакет
Basic пакет

Basic

15/ месечно

Почетен пакет со
основни функционалности

 • 1 Страница
 • 1 GB Простор
 • Еднојазичност
 • Техничка поддршка
 • /
 • /
Proffesional пакет

Professional

30/ месечно

Огромен избор
на функционалности

 • 5 Страници
 • 10 GB Простор
 • Тријазичност
 • Техничка поддршка
 • Промени во содржина
 • Промени во дизајн
Superior пакет

Superior

По договор

Се што сакате за вашата страна
БЕЗ ЛИМИТ

 • Неограничено
 • Неограничен простор
 • Повеќејазичност
 • Техничка поддршка
 • Промени во содржина
 • Промени во дизајн
СпесификацииBasicStandardProfessionalSuperior
Веб-страница 1 страница3 страници5 странициНеограничен број на страници
Фотографии10 фотографии30 фотографии50 фотографииНеограничен број фотографии
Видеа1 видео3 видеа5 видеаНеограничен број видеа
Мени
Модули за заштита
Мапа од локација
Техничка поддршка
Телефонска поддршка
Емаил поддршка1 Емаил адреса5 Емаил адресиНеограничено
Backup МесечноНеделноПо барање
Промени во содржината Еднаш месечноТрипати месечноНеограничено
Промени во дизајн Еднаш месечноТрипати месечноНеограничено
Веб серверLitespeedLitespeedCloudflareПо потреба
Цена (месечно)900 денари1140 денари1800 денариСогласно со спецификациите

Што добивате со пакетите на РАПИД?

ДИГИТАЛНО ПРИСУСТВО

 

Професионално дизајнирана веб-страница, која ќе ве разликува од конкуренцијата и ќе ја привлече вашата целна публика. Вашиот бизнис станува дигитализиран и со тоа воспоставува доверба кај потенцијалните клиенти, инвеститори и партнери.

МАРКЕТИНГ

Вашата веб-страница е 24-часовна маркетинг алатка, која го промовира вашиот бизнис, а вие заштедувате време и пари. Со веб-страниците на РАПИД бизнисот е препознатлив меѓу клиентите и тие се запознати со вашите услуги.

БЕЗБЕДНОСТ И СТАБИЛНОСТ

Тимот на РАПИД ќе ви овозможи изработка на веб-страница со гарантирана безбедност и стабилност, која лесно може да се ажурира за да одговара на вашите потреби и цели. Редовното одржување е клучно за да имате веб-страница која работи непречено и останува безбедна.

ЕКОНОМИЧНО РЕШЕНИЕ

Услугата е практично и економично дигитално решение за вашиот бизнис, прифатлива опција за поединци или мали бизниси. Вие ќе имате можност да се фокусирате на менаџирањето на бизнисот, а техничкиот аспект на месечно ниво останува на нас.